De André Hazes Limousine

Interieur Hazes limousineJarenlang werd André Hazes door zijn privé chauffeur Richard door heel het land gereden in deze prachtige limousine. Nog steeds wordt de André Hazes limo gebruikt voor evenementen omtrent Dré, maar All-Inclusive beschikt exclusief over deze Lincoln Limousine. Deze is namelijk ook uitermate geschikt om te huren voor bedrijfsevenementen, bruiloften, gala's, promoties en andere gelegenheden. Naast de gevoelswaarde die de André Hazes Limousine biedt is het ook een schitterende limo, uniek in zijn soort!

Limousine service op topniveau!

De André Hazes Limousine is met zijn 10 meter de langste Lincoln Limousine in Nederland. De luxe die deze limo biedt is ongekend! De bordeaux rode, lederen bekleding en de notenhouten bar geven de limo een warm en chique uiterlijk. Van All-Inclusive mag u een limousine service verwachten van het hoogste niveau. Al vanaf de verhuur van de limo staan wij voor u klaar en denken we met u mee: hoe kunnen we uw limousine vip-trip zo aangenaam mogelijk maken? In de limo zal het u aan niets ontbreken, en uw gecertificeerde chauffeur zal zorgen voor de nodige gastvrijheid.

De André Haze Limo huren

Van deze limousine is er, logischerwijs, maar eentje. Wilt u deze limo huren, dan raden wij u ook aan om tijdig te boeken. Voor meer informatie over de beschikbaarheid van de André Hazes Limousine, kunt u contact met ons op nemen. Ook voor overige vragen omtrent limousine verhuur kunt u bij ons terecht. Wilt u echter meteen een scherp voorstel van ons ontvangen voor het huren van deze unieke limo? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Meer zien? Onze adembenemende vervoersmiddelen zetten wij graag in de spotlights. Kies in het menu voor de luxedienst die u zoekt, of neem persoonlijk contact met ons op voor meer informatie. Meteen een concreet voorstel ontvangen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.