Limousine Mega Royale

Mega royal interieurHet toppunt van luxe? De Limousine Mega Royale is het vlaggenschip van All-Inclusive. Met 10 meter de langste Lincoln limousine in Nederland en voorzien van alle comfort en luxe die denkbaar is. Het adembenemende interieur kenmerkt zich door lederen bekleding in bordeauxrood, en een chique bar van notenhout, gecombineerd met een spetterende lasershow! De bars zijn natuurlijk goed gevuld met een verfrissende versnapering of een stevige borrel, en uiteraard vindt u hier ook gekoelde champagne. De Limousine Mega Royale is verder ingericht met een state of the art multimedia installatie, compleet met o.a. 6 lcd schermen, DVD speler, en digitale televisie!

De Limousine Mega Royale huren

Voor het huren van het vlaggenschip van All-Inclusive raden we aan om tijdig te reserveren. De verhuur van deze unieke limo is erg in trek, en hij is dan ook meestal onderweg. Heeft u vragen over de beschikbaarheid of de inzetbaarheid van de Limousine Mega Royale, of wilt u meer informatie omtrent het huren van deze limo, neem dan gerust contact met ons op. Om te ontdekken wat het gaat kosten om de indrukwekkende limousine te huren als VIP Vervoer voor uw event, vraagt u hier een geheel vrijblijvende offerte aan!

Altijd bijpassende Limo Service!

Bij VIP Vervoer hoort limousine service van de bovenste plank. Wij streven naar een optimale service, zowel bij onze service desk waar de verhuur van uw limousine wordt geregeld, als tijdens de rit, waar de chauffeur zorg draagt voor het vlekkeloos verlopen van uw vip-trip. Bij het huren van een limo bent u bij ons altijd verzekerd van de zorg van onze medewerkers, die ernaar streven om u een onvergetelijke ervaring te bieden!

Meer zien? Onze adembenemende vervoersmiddelen zetten wij graag in de spotlights. Kies in het menu voor de luxedienst die u zoekt, of neem persoonlijk contact met ons op voor meer informatie. Meteen een concreet voorstel ontvangen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.