De VIP Bus Royale voor 24 personen

VIP bus interieur 24 personenSpeciaal voor grotere groepen is deze speciale Mercedes VIP Bus Royale. Deze luxe VIP Bus is ingericht vol comfort. Ruime stoelen met extra beenruimte, en achterin een rondzit met een tafel in het midden. In totaal geschikt voor groepen tot 24 personen, en ideaal als VIP Vervoer voor bedrijfsuitjes, klanten- en relatiedagen, promotietour of als volgvervoer voor de daggasten of de familie bij uw trouwerij.
De VIP Bus Royale is zeer compleet voorzien van onder meer keukenfaciliteiten, een koffiebar en multimedia inclusief digitale televisie.

Topservice in VIP Vervoer!

All-Inclusive is al ruim 15 jaar de meest veelzijdige aanbieder van VIP Vervoer. Zoals het hoort bij VIP Vervoer, is een service van topkwaliteit ons visitekaartje. Onze medewerkers die u helpen bij het huren van een VIP Bus denken klantgericht met u mee, en ook uw chauffeur zal ervoor zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Op aanvraag kunt u ook tijdens uw reis beschikken over een hostess die hapjes en drankjes rond kan brengen en desgewenst een ontbijt of lunch voor uw gezelschap serveert.

Een VIP Bus huren

Wilt u de VIP Bus Royale huren als VIP Vervoer voor uw event, houdt er dan rekening mee op tijd te boeken. Hoewel de mogelijkheden bij All-Inclusive bijna eindeloos zijn, kunnen we de beschikbaarheid van de VIP Bus zonder reservering niet altijd garanderen. Heeft u vragen over de beschikbaarheid, of wilt u meer weten over de verhuur van ons VIP Vervoer, neem dan contact op met onze servicedesk. Wilt u direct een concreet prijsvoorstel ontvangen, vraag dan een vrijblijvende en scherpe offerte aan voor het huren van de VIP Bus Royale!

Meer zien? Onze adembenemende vervoersmiddelen zetten wij graag in de spotlights. Kies in het menu voor de luxedienst die u zoekt, of neem persoonlijk contact met ons op voor meer informatie. Meteen een concreet voorstel ontvangen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.