De Vito VIP Bus

VIP bus 6 personen vitoDe Mercedes Vito, maar dan omgebouwd tot een luxe VIP Bus. Ideaal om te huren als volgauto bij trouwvervoer, directievervoer of airportvervoer, maar ook heel geschikt om zakelijke relaties rond te rijden, of als VIP Vervoer naar een (zakelijk) evenement in te zetten.
De Vito VIP Bus is zo veelzijdig door zijn simpele, maar luxe uiterlijk. Zes crèmekleurige lederen fauteuils, met een tafel in het midden zodat de inzittenden van elkaars aanwezigheid genieten. Heel geschikt als er nog vergaderd moet worden onderweg, of als u als organisator wilt dat onderlinge interactie steeds mogelijk blijft!

Exclusieve Service op topniveau!

All-Inclusive is het meest diverse verhuurbedrijf van VIP Vervoer in Nederland. Zoals het hoort in VIP Vervoer is een goede service ons visitekaartje. Een zeer gastvrij en gecertificeerd chauffeur zorgt ervoor dat het uw gasten aan niets ontbreekt. Er zijn naar wens drankjes in de VIP Bus aanwezig en uiteraard is de Vito VIP Bus van airco voorzien.

VIP Bus huren?

Heeft u vragen over de beschikbaarheid of de inzetbaarheid van de Vito VIP Bus, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ook voor overige vragen omtrent de verhuur van VIP Vervoer staat onze servicedesk voor u klaar. Wilt u direct een scherp prijsvoorstel ontvangen voor het huren van een Vito VIP Bus, dan kunt u hier een geheel vrijblijvende offerte aanvragen.
Is uw groep groter dan 6 personen? Kijk dan ook eens bij onze andere VIP Bussen, te huren voor groepen tot 32 personen!

Meer zien? Onze adembenemende vervoersmiddelen zetten wij graag in de spotlights. Kies in het menu voor de luxedienst die u zoekt, of neem persoonlijk contact met ons op voor meer informatie. Meteen een concreet voorstel ontvangen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.