Limousine White Royale

White royal interieurDeze hagelwitte Lincoln Stretched Limousine is 9,5 meter lang en herbergt alle comfort en luxe die een VIP nodig heeft. Het interieur is met zijn witte lederen banken en sfeervolle sterrenhemel absoluut adembenemend. De aanwezige multimedia -drie lcd schermen, dvd-speler, radio&cd speler- zorgt voor extra sfeer en vermaak tijdens de rit. Uit de twee minibars in de Limousine White Royale schenkt u uw gasten een frisse versnapering of een stevige borrel. Uiteraard is er ook een champagnebar en bovendien zijn alle gewenste dranken op aanvraag in deze limousine aanwezig.

Limo Service op topniveau!

Ons visitekaartje is een limousine service van hoogstaand niveau. Uw gecertificeerd en gastvrije chauffeur heeft oog voor al uw wensen en rolt bij aankomst uit gewoonte de rode loper voor u uit. Bij de verhuur van de limousine denken onze medewerkers met u mee: dankzij 15 jaar ervaring weten we precies hoe de limo verhuur optimaal kan worden aangekleed, zodat uw gasten nog zullen lang napraten over deze dag!

Het huren van een Limousine White Royale

Bij All-Inclusive kunt u zonder omhaal terecht voor het huren van een limousine. We hebben een uitgebreid en zeer divers wagenpark waarin altijd de limo staat die u zoekt. Wilt u de Limousine White Royal inzetten als VIP Vervoer voor uw event, ontdek dan direct wat dit kost en vraag een vrijblijvende offerte aan! Wilt u meer informatie, of wenst u persoonlijk advies van één van onze medewerkers? Neem dan gerust contact met ons op!

Meer zien? Onze adembenemende vervoersmiddelen zetten wij graag in de spotlights. Kies in het menu voor de luxedienst die u zoekt, of neem persoonlijk contact met ons op voor meer informatie. Meteen een concreet voorstel ontvangen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.