All-Inclusive

All-Inclusive logo
Informatie & reserveringen: 024 – 675 25 55

Informatie & reserveringen: 024 – 675 25 55

De imposante Hummer H2 Limousine

Royale interieurAdembenemend, exclusief en compleet in luxe! De Hummer H2 Limousine is een extra lange stretched Hummer H2 die overal de show steelt. Onze Hummer limo’s zijn er in 10 meter en 12 meter edities met verschillende thema’s, passend bij verschillende evenementen. Zo voldoet de Hummer Royale editie aan al uw wensen voor de meeste ritjes, maar misschien is de Hummer Multi Media een beter idee voor de wat langere, sfeervolle reizen? Van deze zeer indrukwekkende Hummer is er maar één in Europa…

Limousine Service in de Hummer Limo

Bij All-Inclusive mag u limousine service van hoog niveau verwachten. Bij het huren van uw Hummer limo denken onze medewerkers aan alles. Uw reis wordt tot in de puntjes voorbereid zodat uw rit in de Hummer Limousine vlekkeloos zal verlopen. Verder is uw Hummer limo in uitstekende staat en overcompleet met de luxe van een minibar, een allround media-installatie, sterrenhemel, sfeerverlichting en een uitgerolde rode loper. Daarnaast wordt u altijd gereden door een gecertificeerd en gastvrije chauffeur die u in de watten zal leggen!

Voorkant hummer

All-Inclusive’s Hummer verhuur

Misschien komt u alleen even gluren naar onze indrukwekkende Hummer limousine, en dat mag. In het linkermenu vindt u meer informatie over de verhuur van onze verschillende Hummer limo’s. Hier vindt u foto’s en een uitgebreide beschrijving van het uiterlijk én het innerlijk van onze adembenemende Hummer H2 limo’s.

Maar wilt u nou echt concreet weten wat het huren van zo’n heftige Hummer kost? Vraag dan hier een vrijblijvende offerte aan voor uw vip-trip. En heeft u nog vragen die u op onze website niet beantwoord krijgt? Neem dan voor persoonlijk advies gerust contact met ons op!