All-Inclusive

All-Inclusive logo
Informatie & reserveringen: 024 – 675 25 55

Informatie & reserveringen: 024 – 675 25 55

Hummer Limo verhuur in Gelderland

De extra stretched Hummer H2 Limo is een 12 meter lang VIP Vervoersmiddel, vol met luxe en comfort. All-Inclusive verhuurt deze Hummer Limo’s nu ook in Gelderland voor (bedrijfs)evenementen, gala’s, promoties, foto- of filmopnames en andere bijzondere gelegenheden. Ook als trouwauto is de Hummer Limo heel goed te huren. Heeft u binnenkort een bijzondere gelegenheid in Gelderland op de agenda staan? Dan maakt u met het huren van de Hummer Limo deze dag voor uw gasten onvergetelijk!

Geldersch landschap

Rijd door Gelderland in de Hummer Limo!

Van zoiets simpels als een picknick op de Veluwe met uw collega’s, tot zoiets voor de hand liggends als een gala in bijvoorbeeld hartje centrum van Nijmegen of Arnhem. Er is geen evenement dat niet verrassend veel leuker wordt door een Hummer H2 Limo te huren. Uw Hummer Limo wordt gereden door een ervaren en gastvrij chauffeur die zorgt dat u en uw gezelschap niets tekort komt. U hoeft alleen maar achterover te zakken in de Hummer Limo, genietend van de multimedia, de lcd schermen, een goed glas champagne, en af en toe naar buiten te kijken om te zien hoe heel Gelderland uw Hummer Limo nakijkt.

Hummer Limo huren?

Wilt u meer informatie over het huren van één van onze Hummer Limo’s in Gelderland, of heeft u vragen over inzetbaarheid of beschikbaarheid van onze limo’s? Neem dan contact op met onze servicedesk. Wilt u liever zo snel mogelijk weten wat uw specifieke vip-trip in Gelderland gaat kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!