All-Inclusive

All-Inclusive logo
Informatie & reserveringen: 024 – 675 25 55

Informatie & reserveringen: 024 – 675 25 55

Limousine huren in Gelderland

All-Inclusive is met meer dan vijftien jaar ervaring de meest veelzijdige aanbieder van limousine verhuur. Met ons uitgebreide wagenpark komen we in heel Nederland. Ook bij u in Gelderland rijden we rond!
Heeft u binnenkort een bijzondere gelegenheid in Gelderland die de onvergetelijke indruk van één van onze Lincoln Stretched Limousines zou kunnen gebruiken? Dan nodigen we u van harte uit om een kijkje te nemen bij onze limo’s, om te zien of er een model tussen zit die bij uw evenement past. Liever meteen te weten komen of het huren van een limo wel in uw budget past? Vraag dan meteen een vrijblijvende offerte aan!

Kasteel Gelderland

Rondje Gelderland in de Limo

Met vrienden naar een concert in Gelredome, of met uw collega’s een voetbalwedstrijd bezoeken. Iedere speciale gelegenheid wordt onvergetelijk met het huren van een adembenemende limousine. All-Inclusive verhuurt VIP vervoer aan zowel de particuliere als de zakelijke markt. Zo vindt u in ons portfolio klanten uit o.a. ArnhemNijmegenApeldoorn en Harderwijk.
U kunt bij ons verschillende limousines huren, waaronder de Limousine Royale (9,5 mt), de Limousine Mega Royale (10 mt) en ook verschillende Hummer Limo’s.

Meer weten over onze diensten in Gelderland?

Ons visitekaartje is een service van topniveau, zowel onderweg als bij onze servicedesk. De limousine die u huurt wordt altijd gereden door een gecertificeerd en gastvrij chauffeur die u vakkundig in de watten legt.
U wilt nu natuurlijk twee dingen weten: wat kost het? En hebben jullie nog een limo in Gelderland op de dag dat ik een event heb? Er zijn twee manieren om daarachter te komen: neem contact op met onze servicedesk voor vragen over beschikbaarheid of andere vragen omtrent de verhuur van limousines, of vraag direct een scherpe offerte op maat aan voor uw limo-ritje in Gelderland!