All-Inclusive

All-Inclusive logo
Informatie & reserveringen: 024 – 675 25 55

Informatie & reserveringen: 024 – 675 25 55

Hummer Limo verhuur in Apeldoorn

All-Inclusive heeft ruim 15 jaar ervaring in verhuur van VIP Vervoer in de regio Apeldoorn. Wij hebben een divers aanbod van exclusieve luxediensten voor (bedrijfs)evenementen, gala’s, promoties, trouwerijen en foto- & filmopnames. De imposante Hummer H2 Limo -waarvan wij verschillende types in ons wagenpark hebben, waaronder de langste van Europa- is één van de VIP Vervoersmiddelen waarover wij in Apeldoorn beschikken.
Heeft u binnenkort een bijzondere gelegenheid in Apeldoorn op de agenda staan? Maak dan van deze dag iets onvergetelijks voor uw gasten door een heftige Hummer Limo te huren!

Kasteel Apeldoorn

Rondje Apeldoorn in de Hummer!

Een Hummer Limo hoort natuurlijk bij de meest chique gelegenheden, maar wij vinden dat het de Hummer is die een event pas echt sjiek maakt! Of het nu uw trouwerij is op de groene Veluwe, of een simpel avondje op stap in Apeldoorn, iedere gelegenheid wordt indrukwekkend vanuit een Hummer H2 Limo!
All-Inclusive weet wat het beste visitekaartje is in VIP Vervoer: een service die toegespitst is op Vips! Zo wordt u altijd gereden door een gecertificeerd en zeer ervaren chauffeur, die zorgt dat het u en uw gasten aan niets zal ontbreken!

Hummer huren?

Wilt u weten wat het huren van een Hummer Limo voor uw event specifiek gaat kosten? Vraag dan vrijblijvend een scherpe offerte aan! Binnen één werkdag ontvangt u van ons een passend prijsvoorstel op maat. Heeft u vragen over de beschikbaarheid van Hummer verhuur in de regio Apeldoorn, of wilt u meer weten over onze limousine service? Neem dan contact op met onze servicedesk.