All-Inclusive

All-Inclusive logo
Informatie & reserveringen: 024 – 675 25 55

Informatie & reserveringen: 024 – 675 25 55

Hummer Limousine Multi Media

Hummer Multimedia interieurUniek in Europa, en wij hebben hem! De 12 meter lange Hummer Limousine Multi Media. Met het huren van deze Hummer Limo wordt iedere gelegenheid zonder meer onvergetelijk! Verhuur voor bruiloften, bedrijfsevenementen, gala’s, concerten en tal van ander VIP Vervoer is mogelijk. En gegarandeerd: uw gasten zullen zich in de Hummer Limousine Multi Media een echte VIP voelen!
Van deze exclusieve Hummer Limo editie rijdt er maar één in Europa, dus wees er vroeg bij als u de Hummer limo wilt inzetten als VIP Vervoer voor uw evenement!

Limousine Service op topniveau!

De Hummer Limousine Multi Media is het toppunt van luxe. De 12 meter lengte biedt ruimte aan 14 personen die samen genieten van 10 lcd schermen -waaronder een 42 inch plasmascherm, Satelliet TV, Super Stereo een laser show, een rookmachine en (het houdt niet op!) computer games. Ook is het interieur zeer luxe en verzorgd. Naar wens gevulde minibars, een sterrenhemel, en zachte banken van soepel leer om lekker in weg te zakken.
Uiteraard mag u ook een bijbehorende limousine service verwachten. Al bij het boeken van de Hummer Limo merkt u dat service bij All-Inclusive hoog in het vaandel staat, en ook tijdens uw vip-trip ervaart u de gastvrijheid van uw chauffeur die zorgt dat het u aan niets ontbreekt!

Hummer Limo huren?

Er is er maar eentje van, maar als u er op tijd bij bent, dan bezorgt u uw gasten een onvergetelijke ervaring! Wilt u meer informatie over de beschikbaarheid van de Hummer Limousine Multi Media? Of heeft u vragen over de verhuur van onze limo’s? Neem dan gerust contact met ons op. Meteen een scherp prijsvoorstel van ons ontvangen voor het huren van deze heftige Hummer? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!