All-Inclusive

All-Inclusive logo
Informatie & reserveringen: 024 – 675 25 55

Informatie & reserveringen: 024 – 675 25 55

Hummer Limo verhuur in Amsterdam

Bij All-Inclusive kunt u al meer dan 15 jaar terecht voor het huren van een divers aanbod VIP Vervoer. Zo verhuren wij Lincoln limousines, VIP Helikopters en VIP Bussen. Één van de meest imposante limo’s die wij in de verhuur hebben is de Hummer H2 Limousine. Wij beschikken in de regio Amsterdam over verschillende Hummer Limo’s, waaronder de zeer exclusieve Hummer MultiMedia, de langste Hummer Limo van Europa!
Heeft u binnenkort een bijzondere gelegenheid in Amsterdam op de agenda staan? Dan maakt u deze dag onvergetelijk door ze een VIP behandeling te geven in onze Hummer Limo!

Dam Amsterdam

Rondje Amsterdam in de Hummer!

Één ding is zeker, de Hummer H2 Limo steelt absoluut de show! Tot 12 meter (ongeveer de lengte van een tourbus!) vol met luxe en comfort. Heel Amsterdam zal naar u omkijken als uw gezelschap over de rode loper uit de imposante Hummer stapt. De Hummer Limo is uitermate geschikt voor trouwerijen, gala’s, promoties, (bedrijfs)feesten en foto- & filmopnamen. Maar eigenlijk wordt ieder event een indrukwekkende ervaring als u wordt rondgereden in een Hummer Limo.

Hummer Huren?

Wat u van All-Inclusive altijd mag verwachten is een verregaande service. Zoals het hoort bij Vips, hoeft u nergens aan te denken en zorgen we altijd dat het u aan niets ontbreekt. Zo wordt u bijvoorbeeld gereden door een ervaren en gecertificeerd chauffeur, maar ook bij onze servicedesk kunt u voor al het advies terecht. Vragen over onze diensten, of de verhuur van Hummer Limo’s in de regio Amsterdam? Neem dan contact op met onze servicedesk. Wilt u liever meteen weten hoeveel het huren van een Hummer voor uw specifieke rit gaat kosten? Vraag dan vrijblijvend een scherpe offerte aan!