All-Inclusive

All-Inclusive logo
Informatie & reserveringen: 024 – 675 25 55

Informatie & reserveringen: 024 – 675 25 55

VIP Vervoer in een VIP Bus

VIP-bus interieurLuxe voor grotere groepen. Een All-Inclusive VIP Bus biedt ruimte aan groepen tussen de 6 en 32 personen, en geeft alle comfort en luxe die gewenst is. Zacht comfortabele stoelen, een sfeervol interieur, multimedia en minibar, uiteraard compleet met een zeer gastvrije chauffeur die ervoor zorgt dat uw reis vlekkeloos verloopt. Het huren van een VIP Bus is een uitkomst voor het vervoeren van belangrijke gasten, indruk maken op uw zakelijke relaties en het compleet maken van iedere bijzondere gelegenheid.
Bij de VIP Bus bestaat de mogelijkheid om een hostess in te zetten voor de verzorging van uw gasten. Naast een warme gastvrijheid en het serveren van hapjes en drankjes, is het ook mogelijk om een compleet ontbijt, lunch of diner in de VIP Bus te laten serveren!

De VIP Bussen bij All-Inclusive

All-Inclusive beschikt over verschillende VIP Bussen die aansluiten bij verschillende gelegenheden. Zo is onze VIP Vito heel geschikt voor bijvoorbeeld airport vervoer of trouwvervoer. In een grote VIP Bus geniet uw gezelschap tijdens de reis niet alleen van exclusiviteit, maar ook optimaal van elkaar! Dankzij de ruimte die de VIP tourbus biedt is er voldoende gelegenheid voor interactie, zodat uw gasten ook tijdens de reis optimaal van uw evenement genieten.
Wilt u meer informatie over de verhuur van de VIP Bus, of heeft u vragen over beschikbaarheid en inzetbaarheid? Neem dan gerust contact op met onze servicedesk. Meteen weten wat het huren van de VIP Bus u gaat kosten? Vraag dan hier een geheel vrijblijvende offerte aan!

All-Inclusive’s service in VIP Vervoer

Zoals het hoort in VIP Vervoer, is topservice ons visitekaartje. Bij al onze diensten mag u een hoge servicegraad van ons verwachten. Dat begint al bij het boeken van uw VIP Bus. Dankzij meer dan 15 jaar ervaring weten we precies welke suggesties u helpen om het VIP Vervoer voor uw evenement optimaal aan te kleden. Daarnaast doen we er alles aan om de ervaring van uw gasten onvergetelijk te maken, zodat er nog lang over uw event wordt nagepraat!

Deze service is in samenwerking met Betuwe-Express en Tad tours.