All-Inclusive

All-Inclusive logo
Informatie & reserveringen: 024 – 675 25 55

Informatie & reserveringen: 024 – 675 25 55

Limousine verhuur in Limburg

Al 15 jaar lang bedient All-Inclusive de Nederlandse markt met exclusief limousine verhuur. Ook in Limburg rijden onze limousines voor bedrijfsgelegenheden, trouwerijen, vrijgezellenfeesten en tal van andere events die met het huren van een limo onvergetelijk worden gemaakt.
Heeft u binnenkort ook een bijzondere gelegenheid in Limburg op de agenda staan? Dan biedt All-Inclusive uitkomst. Ons wagenpark bestaat uit verschillende types limousine, stuk voor stuk in topconditie. Daarnaast krijgt u bij ons -zoals het hoort in VIP Vervoer– de allerbeste service, maar dan tegen een scherpe prijs!

Limburgse grotten

In de limo door Limburg!

Een feest op een luxe landhuis in het Limburgse land, of simpelweg gezellig met vrienden op de Maastrichtste terrassen? Eigenlijk is er geen gelegenheid die niet een diepe indruk maakt op uw gezelschap als u ernaar toe kunt rijden in het comfort van een limousine.
Uw limo wordt altijd gereden door een ervaren en zeer gastvrij chauffeur, die u vakkundig in de watten legt. U hoeft zich alleen achterover te laten zakken in de zachtlederen banken, en te genieten van een frisse versnapering uit de goed gevulde minibars. En wat is er leuker: de unieke sfeer die bij uw gezelschap ontstaat door het luxe interieur in de limo, of het feit dat heel Limburg u nakijkt en zich afvraagt welke VIP er toch in die limo zal zitten?

Limousine huren?

Wilt u meer weten over onze limousine verhuur in Limburg, of heeft u vragen over beschikbaarheid of inzetbaarheid, neem dan gerust contact op met onze servicedesk. Wilt u liever direct weten wat het gaat kosten? Vraag dan geheel vrijblijvend een scherpe offerte aan voor uw limo rit door Limburg!