All-Inclusive

All-Inclusive logo
Informatie & reserveringen: 024 – 675 25 55

Informatie & reserveringen: 024 – 675 25 55

Limousine verhuur in Arnhem

Bij All-Inclusive vind je het meest veelzijdige aanbod in limousine verhuur in Arnhem en omstreken. Ons wagenpark is divers en compleet met verschillende types limousines en andere vormen van VIP Vervoer. Heeft u binnenkort een bijzonder event in Arnhem gepland, dan maakt u deze dag compleet met een limousine van All-Inclusive. Met één van onze spectaculaire limo’s wordt uw gelegenheid een dag die uw gasten zich nog lang zullen herinneren.

Op stap in Arnhem met de limo!

Een chique gala in de binnenstad, met uw collega’s naar een concert in Gelredome, of met het vrijgezellenfeest op stap in het centrum van Arnhem. Een dagje uit hoeft helemaal niet zo ingewikkeld te zijn: door de toevoeging van een luxe limo is het al snel een indrukwekkende ervaring voor uw gezelschap. Uw limousine wordt gereden door een ervaren chauffeur met certificaat, die u vakkundig in de watten zal leggen. U hoeft alleen maar achterover te zakken in de leren banken, genietend van een glas champagne uit de verlichte minibars. Laat de intieme sfeer in de limo over u heen komen, en geniet van de starende ogen als u uit de limousine op de rode loper stapt!

Limousine huren?

Wilt u meer informatie over het huren van een limo in de regio Arnhem? Of heeft u vragen over inzetbaarheid en beschikbaarheid? Neem dan contact op met onze servicedesk. Wilt u liever meteen een concreet prijsvoorstel voor uw limousine ritje in Arnhem? Vraag dan een maatwerk offerte aan. Binnen één werkdag ontvangt u een scherp prijsvoorstel per mail!