All-Inclusive

All-Inclusive logo
Informatie & reserveringen: 024 – 675 25 55

Informatie & reserveringen: 024 – 675 25 55

Limousine verhuur in Nijmegen

All-Inclusive is al ruim 15 jaar de meest veelzijdige in limousine verhuur in Nederland. Ook in Nijmegenverhuren wij onze indrukwekkende limo’s voor onder meer bedrijfsgelegenheden, gala’s, trouwerijen en VIP Vervoer. Heeft u binnenkort een bijzonder evenement in Nijmegen op de agenda staan, dan maakt u deze dag onvergetelijk door u te laten rijden in een 9,5 meter lange Lincoln Stretched Limousine, of één van onze andere limousines.
Ontdekken wat het kost? Vraag dan vrijblijvend een offerte op maat aan. Binnen één werkdag ontvangt u een scherpe offerte, die is toegespitst op uw persoonlijke wensen.

Waalbrug Nijmegen

Rondje door Nijmegen in de limo!

Nijmegen, de oudste stad van Nederland. Een stad waar cultuur en genieten hoog in het vaandel staan. Echt op niveau genieten van deze prachtige stad doe je alleen vanuit een hagelwitte limousine van All-Inclusive. Stap in en laat je vervoeren door de heerlijke sfeer die er in de limousine hangt. Geniet van een glas champagne uit de prachtig verlichte minibar, een sterrenhemel en super stereo. De dag kan al niet meer stuk als uw gezelschap bij aankomst uitstapt op de rode loper. Vergeet niet even te kijken naar alle nieuwsgierige gezichten van mensen die jullie uit de limousine zien stappen!

Limousine huren?

Wilt u meer weten over All-Inclusive’s limousine verhuur in Nijmegen? Heeft vragen over onze service of beschikbaarheid? Neem dan gerust contact op met onze servicedesk. Voor een scherp prijsvoorstel kunt u ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen!
Liever iets anders dan een limo? Kijk dan ook eens bij de Hummer Limo’s, de VIP Bussen of ons andere VIP Vervoer in Nijmegen!