All-Inclusive

All-Inclusive logo
Informatie & reserveringen: 024 – 675 25 55

Informatie & reserveringen: 024 – 675 25 55

Hummer Limo verhuur in Arnhem

Met een Hummer H2 Limo geniet je wel heel exclusief! Ruim 12 meter lang, stoer en stijlvol en bomvol luxe! Minibars, multimedia, lcd schermen, en veel meer. Het huren van een Hummer Limo maakt van iedere gelegenheid een onvergetelijke dag. Ook in Arnhem kunt u bij All-Inclusive terecht voor de verhuur van indrukwekkende Hummer Limo’s. We hebben verschillende types, waaronder de langste Hummer Limo van Europa!
Heeft u binnenkort een bijzondere gelegenheid in Arnhem, en zoekt u een manier om met deze dag diepe indruk te maken op uw gasten, dan is de Hummer Limo heel geschikt voor uw event!

Rijnkade Arnhem

Rondje Arnhem in de Hummer!

All-Inclusive heeft ruim 15 jaar ervaring in de verhuur van VIP Vervoer. In die tijd hebben we het perfecte visitekaartje ontwikkeld die past bij Vips: een gastvrije service op topniveau! U stapt in Arnhem in, maar wij rijden u indien gewenst tot ver over de landsgrenzen. Bovendien wordt uw Hummer Limo altijd gereden door een zeer ervaren chauffeur die u vakkundig in de watten legt. U hoeft alleen maar te genieten van de indrukwekkende sfeer in de Hummer Limo, met een goed glas champagne in uw hand.

Hummer huren?

Bent u benieuwd wat uw ritje door Arnhem nou precies gaat kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Binnen één werkdag ontvangt u een scherp prijsvoorstel die volledig op maat is gesteld voor uw Hummer rit door Arnhem. Wilt u liever eerst meer weten over onze Hummer Limo verhuur, of heeft u vragen over de beschikbaarheid in Arnhem? Neem dan gerust contact op met onze servicedesk!