All-Inclusive

All-Inclusive logo
Informatie & reserveringen: 024 – 675 25 55

Informatie & reserveringen: 024 – 675 25 55

Hummer Limo verhuur in Den Haag

Heeft u binnenkort een bijzondere gelegenheid die u samen met uw vrienden, collega’s, familie of kennissen groots wilt vieren? En woont u in de buurt van Den Haag? Dan heeft All-Inclusive de oplossing. Al meer dan 15 jaar verzorgen wij VIP-vervoer van de bovenste plank en één van onze topmodellen rijdt nu ook rond in Den Haag. De Hummer H2 Limo huren in Den Haag staat garant voor een unieke belevenis waar nog lang over zal worden nagepraat. All-Inclusive maakt van elke gelegenheid een topfeest. Uw wensen worden volledig ingepast en wij doen de rest.

Skyline Hofstad

Rondje Den Haag in de Hummer

Heeft u er altijd al eens van gedroomd om als een echte VIP door Den Haag te worden gereden samen met bekenden? Met het huren van de Hummer H2 Limo in Den Haag kan deze droom werkelijkheid worden. De Hummer is geschikt voor 14 personen en is maarliefst 10 meter lang. Nergens in Den Haag zal de Hummer ongemerkt voorbijgaan. Bij het uitstappen op de rode loper zullen omstanders verbaasd stil blijven staan. U en uw gezelschap zijn het stralende middelpunt van Den Haag en omstreken. All-Inclusive leidt alles in goede banen zodat u zich nergens druk over hoeft te maken.

Hummer huren?

De Hummer H2 limousine huren in Den Haag is op voorhand al een geweldig feest. All-Inclusive levert een ervaren en gecertificeerde chauffeur en zorgt voor de drankvoorziening. Natuurlijk bepaalt u zelf wat er aan drinken, champagne, wijn, bier, fris en sterke dranken, beschikbaar moet zijn tijdens het VIP-vervoer. Wij zorgen voor jong en oud. De Hummer is uitgerust met zeer comfortabele zitplaatsen, een goede muziekinstallatie en sfeervolle verlichting. Heeft u nog vragen over het huren van een Hummer H2 Limo in Den Haag? Onze servicedesk helpt u graag verder. Of vraag direct een gratis vrijblijvende, scherp geprijsde, offerte aan..