All-Inclusive

All-Inclusive logo
Informatie & reserveringen: 024 – 675 25 55

Informatie & reserveringen: 024 – 675 25 55

Hummer verhuur in Eindhoven

All-Inclusive is al meer dan 15 jaar de meest diverse in de verhuur van VIP Vervoer. Naast Lincoln Limousines, VIP Bussen en VIP Helikopters hebben wij ook verschillende types Hummer Limo’s, waaronder de langste Hummer Limo van Europa! Ook in Eindhoven staan de Hummer Limo’s van All-Inclusive voor u klaar.
Heeft u binnenkort een bijzondere gelegenheid in Eindhoven op de agenda staan? Met het huren van één van onze Hummer Limo’s maakt u deze dag onvergetelijk voor uw gasten! Weten wat het kost? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Skyline Eindhoven

Rondje door Eindhoven in de Hummer!

Uw event hoeft niet ingewikkeld te zijn, zoiets simpels als een avondje exclusief stappen in de stapstraat van Eindhoven kan al een ervaring worden die veel indruk zal maken op uw collega’s of vrienden. Maar ook een wedstrijd van PSV, een gala in hartje centrum of uw imposante bruiloft is een gelegenheid waarover nog lang wordt nagepraat als uw gasten zich in de Hummer Limo als Vips hebben mogen voelen.
All-Inclusive rijdt u vanuit Eindhoven ook door de rest van het land, zelfs ver over de landsgrenzen. Ons visitekaartje is een service die past bij Vips. U en uw gezelschap zal het aan niets ontbreken. U hoeft alleen maar achterover te zitten en te genieten van uw Hummer rit!

Hummer huren?

Wilt u weten wat het kost? Vraag dan een scherpe offerte op maat aan. Binnen één werkdag ontvangt u ons prijsvoorstel per mail. Heeft u vragen over beschikbaarheid van de Hummer Limo in Eindhoven, of wilt u meer weten over de verhuur van de Hummer of andere VIP Vervoersmiddelen? Neem dan contact op met onze servicedesk!