All-Inclusive

All-Inclusive logo
Informatie & reserveringen: 024 – 675 25 55

Informatie & reserveringen: 024 – 675 25 55

Hummer Limo verhuur in Limburg

Met een stoere Hummer H2 Limo van All-Inclusive wordt je evenement pas echt onvergetelijk! All-Inclusive heeft ruim 15 jaar ervaring in verhuur van VIP Vervoer en is één van de meest diverse. Wij hebben verschillende Hummer Limo’s, waaronder de zeer indrukwekkende Hummer Limo MultiMedia: de langste Hummer van Europa! Daarnaast beschikken wij in Limburg onder andere ook over Lincoln Limousines, VIP Helikopters en VIP Bussen.
Heeft u binnenkort een bijzondere gelegenheid in Limburg op de agenda staan? Maak deze dag dan een grote indruk op uw gasten door een Hummer H2 Limo te huren als uw vervoer.

Uitzicht Limburg

Rondje Limburg in de Hummer!

Uw trouwerij ergens in het prachtige Limburgse Land, en de Hummer H2 Limo inzetten als vervoer van uw daggasten? Of stappen met uw vrienden in Maastricht, en over de rode loper uitstappen? Met uw collega’s een uitstapje over de grens? Limburg is klaar voor de Limo!
Iedere onderneming wordt bij voorbaat al een onvergetelijk succes met het huren van een Hummer! U wordt vakkundig in de watten gelegd en hoeft nergens aan te denken. U gastvrije chauffeur regelt alles voor u. Stap in en laat u wegzakken in de soeplleren hoekbanken met een glas bubbels uit de naar wens gevulde minibar.

Hummer Huren?

Wilt u weten wat het huren van een Hummer Limo kost? Die vraag beantwoorden we graag heel specifiek voor uw wensen. Welke rit in Limburg gaan we maken? Hoe lang wilt u beschikken over de Hummer Limo? Als u het offerteformulier invult, ontvangt u binnen één werkdag een scherp prijsvoorstel op maat van ons!
Heeft u vragen over de inzetbaarheid van onze limo’s in Limburg, of wilt u meer weten over onze service, neem dan gerust contact op met onze servicedesk.