All-Inclusive

All-Inclusive logo
Informatie & reserveringen: 024 – 675 25 55

Informatie & reserveringen: 024 – 675 25 55

Limousine verhuur in Amsterdam

Heeft u binnenkort een bijzondere gelegenheid in Amsterdam op de agenda staan, dan heeft u de kans om van dit evenement een onvergetelijke dag te maken met het huren van een limousine. Het luxe en comfort van onze Lincoln Stretched Limousine zorgt ervoor dat uw gasten iets meemaken wat ze niet elke dag overkomt, tenzij ze zelf al een VIP zijn: ze kunnen zich een dagje VIP wanen!
All-Inclusive heeft ruim 15 jaar ervaring in de verhuur van limo’s, en is de meest veelzijdige op het gebied van VIP Vervoer. Ook in Amsterdam ziet u onze limousine regelmatig door de straten glijden.

Grachten Amsterdam

Langs de Amsterdamse grachten in de limo!

Een vrijgezellenfeest op het Leidseplein, een bedrijfsuitje naar de ArenA of een chique gala in hartje Amsterdam. Iedere gelegenheid wordt zoveel meer indrukwekkender dankzij het huren van een limousine. U wordt altijd gereden door een gecertificeerd en gastvrij chauffeur die u vakkundig in de watten legt. Geniet van een frisse versnapering uit de naar wens gevulde minibar, proef de prachtige sfeer die het interieur van de limo ademt en glunder als heel Amsterdam verwonderd omkijkt als u en uw gasten over de rode loper uitstappen…

Limousine huren?

Wilt u dit zelf ervaren, dan wilt u ongetwijfeld eerst van ons weten wat het gaat kosten. Die vraag beantwoorden wij heel specifiek voor de rit die u wilt gaan maken. Vul het offerteformulier in met uw wensen, dan ontvangt u binnen één werkdag een scherp geprijsde offerte van ons.
Wenst u meer informatie over limousine verhuur in Amsterdam, of heeft u vragen over onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact op met onze servicedesk.