All-Inclusive

All-Inclusive logo
Informatie & reserveringen: 024 – 675 25 55

Informatie & reserveringen: 024 – 675 25 55

Hummer Limo verhuur in Noord-Brabant

All-Inclusive heeft ruim 15 jaar ervaring in de verhuur van VIP Vervoer. Één van onze paradepaardjes in Noord-Brabant is de Hummer H2 Limousine, tot 12 meter en gevuld met niets meer dan luxe. Heeft u binnenkort een bijzondere gelegenheid in Noord-Brabant op de agenda staan, dan heeft u de mogelijkheid om deze dag voor uw gasten onvergetelijk te maken met het huren van één van onze Hummer Limo’s als uw VIP Vervoer. Naast Hummer Limo’s beschikken wij in Noord-Brabant ook over Lincoln Limousines, VIP Bussen en VIP Helikopters!

Kasteel Hertogen Brabant

Rondje Noord-Brabant in de Hummer Limo!

De imposante Hummer H2 Limo is een indrukwekkende ervaring. We beschikken in Noord-Brabant over meerdere types, waaronder de langste Hummer in Europa! De Hummer is uitermate geschikt voor uw trouwerij in het Brabantse land, of een gala in bijvoorbeeld het hartje van Eindhoven of Breda. Maar ook een stijlvol VIP Vervoer met carnaval behoort tot de mogelijkheden.
Uw Hummer Limo wordt altijd gereden door een gecertificeerd en zeer gastvrij chauffeur. U hoeft zich alleen te ontspannen. Zak lekker achterover in de zachte hoekbanken van soepel leer, en geniet bij een glas champagne van de exclusieve sfeer die in de Hummer hangt.

Hummer huren?

Het visitekaartje van All-Inclusive is -zoals het hoort in VIP Vervoer- een service van het hoogste niveau. Maar daarnaast blijven ook onze prijzen scherp! Wilt u weten wat uw Hummer rit in Noord-Brabant precies kost? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Binnen één werkdag ontvangt u een inzichtelijke prijsopgaaf van ons.
Heeft u vragen over de verhuur van onze Hummer Limo’s? Of wilt u meer weten over beschikbaarheid in Noord-Brabant? Neem dan gerust contact op met onze servicedesk.