All-Inclusive

All-Inclusive logo
Informatie & reserveringen: 024 – 675 25 55

Informatie & reserveringen: 024 – 675 25 55

Hummer Limo verhuur in Nijmegen

Ook in Nijmegen rijden we wel eens rond met onze Hummer H2 Limousine van 12 meter, en dan zien we heel Nijmegen kijken. Mensen denken natuurlijk dat er een VIP in de Hummer Limo zit, maar eigenlijk kan iedereen het zijn! Ook u!
Heeft u binnenkort een bijzonder evenement in Nijmegen op de agenda staan, dan heeft u de kans om van deze dag iets onvergetelijks te maken door een Hummer Limo te huren als VIP Vervoer. Zo hebben wij bijvoorbeeld de langste Hummer Limo van Europa in ons wagenpark staan, die u en uw gasten exclusief door Nijmegen kan voeren. Wedden dat er dan nog lang over uw event nagepraat zal worden?

Waalkade Nijmegen

Rondje Nijmegen in de Hummer!

Er is geen evenement dat niet onvergetelijk wordt door een Hummer Limo te huren. Met uw collega’s een voetbalwedstrijd bezoeken, en in alle rust gehaald en gebracht worden, of uw trouwerij vieren in hartje Nijmegen en uw daggasten vervoeren in onze exclusieve Hummer Limo’s? Zelfs de zomerfeesten bezoeken met uw vrienden, wordt iets onvergetelijks met het huren van een Hummer! U hoeft alleen maar achterover te zakken en te genieten van het stijlvolle interieur van de Hummer, de indrukwekkende multimedia en de warme gastvrijheid van onze limousine service.

Hummer huren?

Voor meer informatie over de verhuur van de Hummer H2 Limo in Nijmegen, kunt u contact opnemen met onze servicedesk. Wilt u liever direct een scherp prijsvoorstel ontvangen voor uw specifieke limo-rit in Nijmegen, vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een aantrekkelijke offerte!