All-Inclusive

All-Inclusive logo
Informatie & reserveringen: 024 – 675 25 55

Informatie & reserveringen: 024 – 675 25 55

Limousine Black Royale

Black interieurDe Limousine Black Royale is een hagelwitte Lincoln Stretched Limousine met een sfeervol zwart lederen interieur met sterrenhemel. Deze galante limo is 9,5 meter lang en is voorzien van alle denkbare luxe. Zo vindt u in de limousine natuurlijk twee minibars en een champagnebar waaruit uw gasten zichzelf voorzien van een lekker drankje alvorens ze achterover zakken in de zachte banken van soepel zwart leer. Daarnaast is de Limousine Black Royale voorzien van een multimedia systeem, bestaande uit radio&cd en 3 lcd schermen met DVD speler.

Limo Service van hoogstaand niveau!

Bij All-Inclusive kunt u altijd een zeer professionele limousine service verwachten. Het is ons visitekaartje om alles tot in de puntjes te regelen en te zorgen dat u en uw gasten niets tekort komen. Dat begint al bij de verhuur van de limo, wanneer onze medewerkers met u meedenken over de eindeloze mogelijkheden om uw VIP Vervoer aan te kleden. Maar ook tijdens de rit zorgt uw ervaren chauffeur ervoor dat uw reis geheel naar wens verloopt. En uiteraard stapt u bij ons standaard uit op de rode loper!

Het huren van Limousine Black Royale

U kunt bij All-Inclusive altijd terecht voor het huren van de limo waar u naar zoekt, ook als u last minute een limousine nodig heeft. Wij beschikken over een groot wagenpark waarmee we dekking bieden aan heel Nederland. Wilt u tijdens uw evenement beschikken over de Limousine Black Royale als VIP Vervoer, vraag dan meteen een vrijblijvende offerte aan. U weet dan direct wat huren van deze limo kost. Heeft u vragen over omtrent onze limousine service, neem dan gerust contact met ons op!