All-Inclusive

All-Inclusive logo
Informatie & reserveringen: 024 – 675 25 55

Informatie & reserveringen: 024 – 675 25 55

VIP Vervoer bij All-Inclusive

VIP vervoer butlerAll-Inclusive is al meer dan 15 jaar de meest veelzijdige aanbieder van VIP Vervoer. Luxe limousines, heftige Hummer Limo’s, VIP Bussen, directieauto’s, helikopters en zelfs Business Jets schitteren in ons assortiment. De verhuur van VIP Vervoer is een branche waarin je alleen kunt uitblinken als je service, kwaliteit en prijs hoog in het vaandel stelt. All-Inclusive’s VIP World is hierin zonder meer een van de besten in Europa. Instappen in ons luxe VIP Vervoer kunt u overal in Nederland, en onze diensten gaan tot ver over de landsgrenzen!

Verhuur van VIP Vervoer

Wij bedienen zowel de zakelijke als de particuliere markt met de verhuur van VIP Vervoer. Ook de entertainmentindustrie behoort tot een belangrijke opdrachtgever. Zo vervoeren wij ook echte VIPS en worden onze limo’s en Hummers regelmatig ingezet voor foto- en filmopnames. Maar ook voor mensen die zich een uurtje of dagje VIP willen wanen zijn wij er: het huren van één van onze VIP Vervoersmiddelen is uitermate geschikt voor o.a. (bedrijfs)evenementen, concerten, gala’s en trouwvervoer, en maakt van ieder event een onvergetelijke ervaring!

Exclusieve service in VIP Vervoer!

Bij All-Inclusive wordt u vakkundig in de watten gelegd. In 15 jaar ervaring hebben wij geleerd hoe je ervoor zorgt dat je gasten niets tekort komen. Het begint al bij onze servicedesk, waar u terecht kunt voor het hurenvan een VIP Vervoersmiddel en al je andere vragen. Wij denken bij het organiseren van de vip-trip met u mee om te zorgen dat er nog lange tijd door uw gasten over uw event gepraat zal worden. En ook tijdens de reis zal het uw gezelschap aan niets ontbreken!
Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Kijk eens rond bij onze limo’s, onze Hummers of VIP Bussen of zoek het hogerop bij onze VIP Helikopters of Business Jets. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met onze servicedesk. Bent u op zoek naar een concreet en scherp prijsvoorstel voor uw VIP Vervoer? Vraag dan hier een vrijblijvende offerte aan!