All-Inclusive

All-Inclusive logo
Informatie & reserveringen: 024 – 675 25 55

Informatie & reserveringen: 024 – 675 25 55

BMW 7 Serie als VIP Vervoer

BMW interieurDe BMW 740 als VIP Vervoertrouwvervoer of directievervoer. Bij All-Inclusive huurt u deze exclusieve auto compleet met ervaren en gediplomeerd privéchauffeur! De BMW 7 waar wij over beschikken is antracietgrijs met een lederen beige interieur, met extra beenruimte achterin. Deze is voorzien van diverse multimedia en biedt een ontspannen comfort.
Deze directieauto is zeer representatief en goed in te zetten voor zakelijke relaties of juist voor eigen directie als er even geen andere auto met privéchauffeur voor handen is.

De BMW 7 huren

All-Inclusive bedient de gehele Nederlandse markt met een zeer divers aanbod van VIP Vervoer. Door drukke periodes kunnen wij beschikbaarheid van VIP Vervoer niet altijd garanderen, wilt u dus zeker zijn dat de BMW 7 op het gewenste moment beschikbaar is, reserveer dan tijdig! Heeft u vragen over de beschikbaarheid van deze directieauto, neem dan contact op met onze servicedesk. Hier kunt u ook terecht voor al uw vragen omtrent het huren van VIP Vervoer.
Wilt u een concreet prijsvoorstel ontvangen voor het huren van de BMW 740, vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Exclusieve service in VIP Vervoer!

All-Inclusive is al 15 jaar een ervaren partner in directievervoer, trouwvervoer en VIP Vervoer. Wij staan bekend om een uitmuntende service naar onze gasten toe, die al begint bij het boeken van uw vip-trip. Onze medewerkers op de servicedesk denken klantgericht met u mee, om te zorgen dat de reis een indrukwekkende ervaring zal worden. Ook tijdens de reis zal het uw gezelschap dankzij een zeer gastvrije en vriendelijke chauffeur aan niets ontbreken.
De BMW 740 is uitermate geschikt voor groepen tot 4 personen. Bestaat uw gezelschap uit meer gasten, kijk dan ook eens bij onze luxe limousinesHummer limo’s en VIP Bussen!