All-Inclusive

All-Inclusive logo
Informatie & reserveringen: 024 – 675 25 55

Informatie & reserveringen: 024 – 675 25 55

VIP Bus Royale voor 29 personen

VIP-bus interieur 29De 12 meter lange VIP Bus Royale biedt ruimte, luxe en comfort voor 29 tot 32 personen. In de standaard reisopstelling bieden de zitplaatsen veel beenruimte en een comfortabele zit. Voor meer interactie tijdens de reis worden de fauteuils rond tafels opgesteld. De VIP Bus Royale is een touringcar die is ontworpen voor zakelijke reizen; vergaderen en presenteren is onderweg gewoon mogelijk. Desalniettemin is deze VIP Bus ook zeer geschikt voor andere evenementen zoals concerten, bedrijfsuitjes, en zelfs als volgauto voor daggasten en familie bij trouwerijen.

Hoogstaande service in uw VIP Bus!

VIP-bus interieur 29 personenAl ruim 15 jaar is All-Inclusive de meest veelzijdige in verhuur van VIP Vervoer. En zoals het hoort bij VIP Vervoer is een service van topkwaliteit ons visitekaartje! U wordt door onze medewerkers en uw chauffeur vakkundig in de watten gelegd, zodat het u tijdens uw vip-trip aan niets zal ontbreken. Indien gewenst beschikt u tijdens de gehele reis over een hostess die uw gezelschap voorziet van een hapje en een drankje en eventueel ook een ontbijt, lunch of diner serveert. Met zulke gastvrijheid maakt het huren van de VIP Bus Royale uw event compleet!

VIP Bus huren?

Wilt u de VIP Bus Royale huren als VIP Vervoer voor uw event, wees er dan op tijd bij. De beschikbaarheid is op korte termijn niet altijd gegarandeerd. Heeft u vragen over de inzetbaarheid of de beschikbaarheid van de VIP Bus Royale, neem dan contact op met onze servicedesk. Hier kunt u ook terecht voor andere vragen omtrent het verhuur van ons VIP Vervoer. Wilt u meteen een concreet prijsvoorstel ontvangen? Vraag dan een vrijblijvende en scherpe offerte aan!