All-Inclusive

All-Inclusive logo
Informatie & reserveringen: 024 – 675 25 55

Informatie & reserveringen: 024 – 675 25 55

Hummer Limo verhuur in Noord-Holland

De stoere Hummer H2 Limousine is een zeer exclusief type VIP Vervoer. Bij All-Inclusive kunt u deze imposante Hummer Limo huren als trouwauto of als VIP Vervoer voor uw bijzondere gelegenheid. Heeft u binnenkort een evenement in Noord-Holland op de agenda staan, en wilt u van deze dag een onvergetelijke ervaring maken voor uw gasten? Dan is dit uw kans. Met onze Hummer Limo’s wordt er absoluut nog lang over uw event nagepraat.

History Noord-Holland

Rondje Noord-Holland in de Hummer!

In Noord-Holland is oneindig veel te beleven. Nou hoort een Hummer Limo natuurlijk bij uitstek bij exclusieve evenementen, maar eigenlijk is er geen onderneming waarvoor het huren van een Hummer Limo geen fantastische toevoeging is. Van bruiloft tot filmopname, van shoppen in Amsterdam tot een avondje naar de film: met de Hummer Limo’s van All-Inclusive wordt iedere gelegenheid een onvergetelijke ervaring! Naast de verhuur van Hummer Limo’s beschikken wij in Noord-Holland onder andere ook over Linoln limousines, VIP Bussen en VIP helikopters.

Hummer Huren?

Met ruim 15 jaar ervaring in de verhuur van VIP Vervoer weten we hoe belangrijk een bijpassende VIP service is. Zo wordt u altijd gereden door een ervaren en zeer gastvrij chauffeur die u en uw gasten vakkundig in de watten legt. Wilt u meer weten over onze limousine service, of het huren van een Hummer in Noord-Holland? Neem dan contact op met onze servicedesk. Liever snel weten wat het huren van een Hummer voor uw vip-tripje kost? Vraag dan vrijblijvend een scherpe offerte op maat aan!