All-Inclusive

All-Inclusive logo
Informatie & reserveringen: 024 – 675 25 55

Informatie & reserveringen: 024 – 675 25 55

Hummer Limo verhuur in Maastricht

Heeft u binnenkort een belangrijke gelegenheid in Maastricht op de agenda staan, dan is dit een unieke kans om een grote indruk te maken op uw gasten. U doet er alles aan om een evenement te organiseren waar uw gezelschap nog lang over na zal praten. Stelt u zich voor dat u en uw gasten instappen in de luxueuze Hummer Limo, en binnenstappen in een imposant voertuig met niets dan comfort. Een zachte hoekbank van soepel leer, sfeerverhogende Multi Media op de lcd schermen, en koude bubbels om uw gezelschap alvast in de stemming te brengen.

Skyline Maastricht

Rondje Maastricht in de Hummer!

Onze Hummer H2 Limousines lenen zich heel goed als trouwauto op uw bruiloft, of juist als volgauto voor uw daggasten. Ook voor een gala, promotie, (bedrijfs)evenement of foto & filmopname is de Hummer Limo heel geschikt. En eigenlijk maakt het niet uit wat u gaat doen: het huren van de Hummer H2 Limo maakt van elke gelegenheid iets heel bijzonders. Stappen met vrienden in hartje Maastricht, een romantische picknick in het Limburgse Land, met collega’s een dagje de grens over. Wordt het huren van de Hummer Limo ook uw grote troef?

Hummer huren?

Wilt u meer informatie over onze Hummer verhuur in Maastricht? Of heeft u vragen over beschikbaarheid? Neem dan contact op met onze servicedesk. Ontvangt u liever zo snel mogelijk een vrijblijvend prijsvoorstel voor uw Hummer-ritje door Maastricht? Vraag dan een scherpe offerte op maat aan!