All-Inclusive

All-Inclusive logo
Informatie & reserveringen: 024 – 675 25 55

Informatie & reserveringen: 024 – 675 25 55

Limousine verhuur in Maastricht

All-Inclusive heeft meer dan 15 jaar ervaring in het verhuren van VIP Vervoer. In Maastricht kunt u bij ons onder andere terecht voor het huren van VIP Bussen, VIP Helikopters en Hummer Limo’s. Maar het meest gewilde voertuig blijft de statige Linoln Stretched Limousine. All-Inclusive beschikt over verschillende types die voor u klaar staan in Maastricht. Onder meer vindt u bij ons een limousine die uniek is in Europa, en de enige echte privé limo van André Hazes. Heeft u binnenkort een bijzonder evenement in Maastricht op de agenda staan, dan vindt u bij ons de exclusieve mogelijkheid om van deze dag iets onvergetelijks te maken voor uw gasten!

Rondje Maastricht in de Limo!

Uw bruiloft in het Limburgse Land, en de Lincoln Limo als trouwauto? Of juist als volgauto voor uw daggasten! Er passen ten slotte 8 personen in. Met uw vrienden op stap in hartje Maastricht, of juist met uw collega’s een dagje de grens over. Hoewel een limousine zich uitstekend leent voor bijzondere gelegenheden, hoeft uw onderneming helemaal niet sjiek te zijn om er iets sjieks van te kunnen maken. Met het huren van de Lincoln Stretched Limousine wordt uw event vanzelf iets heel bijzonders.
U wordt gereden door een zeer gastvrij en ervaren chauffeur die zorgt dat het u aan niets ontbreekt. De naar wens gevulde minibar voorziet u van een drankje waarmee u stemmig achterover zakt in de zachte banken van soepel leer. Heel de stad glijdt aan u voorbij, en heel Maastricht vraagt zich af welke VIP toch in die limo zit…

Limousine huren?

Wilt u meer weten over onze limousine verhuur in Maastricht? Heeft u vragen over de beschikbaarheid of inzetbaarheid van onze limo’s? Neem voor deze vragen gerust contact op met onze servicedesk. Heeft u liever zo snel mogelijk een helder prijsvoorstel voor uw limo-ritje door Maastricht? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Binnen één werkdag ontvangt u offerte op maat van ons!