All-Inclusive

All-Inclusive logo
Informatie & reserveringen: 024 – 675 25 55

Informatie & reserveringen: 024 – 675 25 55

Limousine Diamond Royale

Diamond interieurDeze exclusieve Lincoln Stretched Limousine komt in een heel bijzondere uitvoering. De prachtig witte limo heeft een schitterend lederen interieur. De notenhouten minibars geven het interieur een extra luxe uitstraling waarin uw gasten zich optimaal VIP kunnen voelen. De minibars zijn voorzien van sfeerverlichting en gevuld met een frisse versnapering en sterke drank. Uiteraard mag ook de champagne niet ontbreken, en op aanvraag zijn de dranken van uw keuze in de limousine aanwezig. Maak het uzelf gemakkelijk, zak achterover in de zachte banken van soepel leer en geniet van de multimedia installatie en de overweldigende sfeer in de Limousine Diamond Royale.

Een uitblinker in Limo Service!

Het visitekaartje van All-Inclusive is een limousine service die het verschil maakt. Onze medewerkers denken klantgericht met u mee, en zorgen ervoor dat het u aan niets zal ontbreken tijdens uw VIP vervoer. Ook uw chauffeur heeft oog voor uw wensen en legt u goed in de watten, en bij aankomst rolt hij de rode loper voor u uit! Ruim 15 jaar ervaring zal ervoor zorgen dat uw gasten het vip-tripje nog lang zullen onthouden!

Een Limousine Diamond Royale huren

De spectaculaire Limousine Diamond Royale huren als VIP Vervoer? Onze servicedesk staat klaar om uw boeking in te plannen. Ook voor meer informatie omtrent limo verhuur neemt u contact met ons op. Wilt u liever eerst een concreet voorstel ontvangen? Vraag dan hier een vrijblijvende offerte aan!