All-Inclusive

All-Inclusive logo
Informatie & reserveringen: 024 – 675 25 55

Informatie & reserveringen: 024 – 675 25 55

Huur de limousine onder de limo’s!

Dames in limousineAll-Inclusive beschikt over het meest veelzijdige aanbod in limousine verhuur. U kunt bij ons zowel de indrukwekkende privé limo van André Hazes huren, als ook de langste Lincoln Stretched Limousine van Nederland. Altijd een luxe limo die bij u past dus! Daarnaast streven we naar de beste limo service die u in limousineverhuur kunt vinden. Dit doen we door onze gasten altijd als echte vips te behandelen: we regelen alles tot in de puntjes en zorgen dat u en uw gezelschap niets tekort komen tijdens uw rit.

De Lincoln Stretched Limousine

Dit is de welbekende limo die u zo af en toe door de straten ziet glijden, of waar u mensen uit ziet stappen op een belangrijk rode-loper-evenement. Deze prachtige limousine verhuren we compleet met chauffeur in een hagelwitte editie. De Lincoln Limousine past heel goed bij de meeste events, door zijn indrukwekkende en welbekende uiterlijk bent u op slag een vip voor iedereen die u ziet uitstappen. De Stretched Limousine is standaard 9,5 meter lang, maar bij All-Inclusive vindt u exclusief ook de Mega Royale versie van 10 meter: de langste Limousine van Nederland!

Limousine Service op hoog niveau

Bij een limo huren, hoort meteen ook de limousine service die u daarbij krijgt. Daaronder valt de compleetheid van de limousine die u huurt, de gastvrijheid van de limousinechauffeur en de dienstbaarheid van het limousineverhuurbedrijf. Bij All-Inclusive geniet u van limousine service op top niveau. Ons wagenpark is divers, compleet en in uitstekende en verzorgde staat. Voor ons rijden enkel zeer ervaren chauffeurs die er alles aan doen om uw rit met hen tot een topervaring te maken. En tot slot kunt u van ons een grote klantvriendelijkheid verwachten bij de verhuur van de limo.

We kunnen ons voorstellen dat het moeilijk kiezen is in ons ruime aanbod. Kijk rustig rond in het limousine menu, of neem contact met ons op voor persoonlijk advies. Direct een concreet voorstel? Vraag dan hier een vrijblijvende offerte aan voor het huren van uw limo!