All-Inclusive

All-Inclusive logo
Informatie & reserveringen: 024 – 675 25 55

Informatie & reserveringen: 024 – 675 25 55

De Hummer Limousine Royale

Hummer Royale interieurMet 11 meter lengte is de Hummer H2 White Edition limousine één van de meest imposante VIP Voertuigen die we hebben. De Hummer-oorspronkelijk een legervoertuig – werd nog maar enkele jaren geleden voor het eerst geïntroduceerd in een limo variant. Gegarandeerd indrukwekkend als men u en uw gezelschap uit deze grote jongen ziet stappen: iedereen die in deze Hummer limousine heeft gezeten moet wel een echte VIP zijn! De Hummer LimousineRoyale leent zich helemaal voor bruiloften, feesten en gala’s. Maar ook voor concerten, VIP vervoer, promoties en foto- of filmopnames is de Hummer limo beschikbaar!

Exclusieve limousine service!

Hummer whiteHet huren van een Hummer Limousine maakt heel wat evenementen en gelegenheden onvergetelijk. Het stoere zwarte uiterlijk van de Hummer Limo Royale herbergt een interieur wat niets dan luxe en comfort uitstraalt. De banken van soepel leer biedt plaats aan 14 personen. Samen genieten jullie van DVD’s, LCD schermen, Super Stereo en een prachtige verlichting compleet met sterrenhemel. De minibars zijn naar wens gevuld en op aanvraag rollen wij graag de rode loper voor u uit.
Uw Hummer Limousine wordt altijd gereden door een gecertificeerd en zeer ervaren chauffeur!

Verhuur van de Hummer Limo Royale

All-Inclusive bedient heel Nederland met zijn Hummer Limo’s. De kans is ook groot dat we altijd een Hummer Limousine bij u in de buurt beschikbaar hebben op de gewenste datum. Toch raden wij het aan om op tijd te boeken, zodat u bij het huren van een Hummer Limo niet voor verrassingen komt te staan. Wilt u informatie over beschikbaarheid, of heeft u vragen over de verhuur van onze Hummer Limousine, neem dan gerust contact met ons op. Voor een scherp prijsvoorstel voor uw vip-tripje kunt u ook meteen een vrijblijvende offerte aanvragen.