All-Inclusive

All-Inclusive logo
Informatie & reserveringen: 024 – 675 25 55

Informatie & reserveringen: 024 – 675 25 55

Hummer Limo verhuur in Venlo

All-Inclusive heeft ruim 15 jaar ervaring in de verhuur van VIP Vervoer. In de regio Venlo kunt u bij ons onder andere terecht voor het huren van een Hummer H2 Limo. Deze stoere Hummer hebben wij in verschillende uitvoeringen, waaronder de Hummer Royale MultiMedia. Met 12 meter de langste Hummer Limo van Europa! Heeft u binnenkort in Venlo een bijzondere gelegenheid op de agenda staan? Maak dit dan een onvergetelijke dag voor uw gasten door ze te vervoeren in één van onze indrukwekkende Hummer Limo’s!

In de Hummer door Venlo!

All-Inclusive breidt haar service steeds verder uit over Nederland, nu dus ook in Flevoland. Onze jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat wij perfect in staat zijn om een feestje of bijzondere gelegenheid tot een succes te maken. Een limousine huren geeft uw bijeenkomst net wat meer cachet. De mensen zullen omkijken naar de limo en zich afvragen welke bekende Nederlander er uit de auto zal stappen. Voor één dag bent u de VIP en samen met de ervaren en professionele chauffeur heeft u de mogelijkheid om de schoonheid van Flevoland te ontdekken.

Hummer huren?

Wilt u meer weten over onze Hummer Limo verhuur in de regio Venlo? Of heeft u vragen over beschikbaarheid of inzetbaarheid? Neem dan gerust contact op met onze servicedesk. Liever meteen weten wat het huren van de Hummer gaat kosten voor uw ritje door Venlo? Vraag dan hier een vrijblijvende offerte aan op maat!