All-Inclusive

All-Inclusive logo
helikopter-voor-header
Informatie & reserveringen: 024 – 675 25 55

Informatie & reserveringen: 024 – 675 25 55

Helikopter VIP Vervoer

Helikopter interieurVoor de echte vips mag het niet in het aanbod ontbreken: landen en vertrekken vanaf vrijwel iedere locatie, met ongekende mogelijkheden en een diepgaande service! Dat is het uitgangspunt van de helikopter verhuur van All-Inclusive. Eventueel met aanvullend limousine vervoer van en naar de helikopter verzorgen we uw VIP Vervoer compleet en tot in de puntjes.
Bij All-Inclusive kunt u helikoptervluchten boeken voor tal van doeleinden: het vervoeren van belangrijke gasten, een rondvlucht voor uw relaties of personeel, filmopnames, een kennismakingsopleiding of het vervoeren van goederen. Neem voor meer informatie contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw helikoptervlucht.

Complete service bij helikopterverhuur

Bij het plannen van vluchten met een helikopter komt een hoop kijken. Vergunningen moeten geregeld worden, de reis moet precies gepland worden en ook logistiek komt er een hoop bij uw vlucht kijken. Bij All-Inclusive heeft u daar echter geen omkijken naar. Uitgangspunt van onze service is dat wij al deze voorbereidingen voor onze rekening nemen, zodat u alleen maar in hoeft te stappen en hoeft te genieten van de rondvlucht.

Helikopter huren bij All-Inclusive

Wilt u meer weten over de beschikbaarheid van onze helikopters, of heeft u vragen omtrent het huren van één van onze helikopters, neem dan gerust contact met ons op. Wilt u een concreet voorstel van ons ontvangen voor de verhuur van een helikopter voor uw gelegenheid, vraag dan hier een vrijblijvende offerte aan!