All-Inclusive

All-Inclusive logo
Informatie & reserveringen: 024 – 675 25 55

Informatie & reserveringen: 024 – 675 25 55

Limousine verhuur in Venlo

Heeft u binnenkort een bijzonder evenement in Venlo, waarbij u een onvergetelijke indruk wilt maken op uw gasten, dan is dit de uitgelezen kans. Met het huren van één van onze schitterende limousines zal de herinnering aan uw event nog lang bij uw gezelschap blijven leven. All-Inclusive heeft ruim 15 jaar ervaring in limousine verhuur, en biedt in Venlo de mooiste limo’s voor de scherpste prijzen. Of het nu gaat om VIPs of mensen die zich een dagje VIP mogen voelen, All-Inclusive zorgt altijd voor een perfecte service en de ideale sfeer!

Stadhuis Venlo

In de limo door Venlo!

Een Lincoln Stretched Limousine als trouwauto, of juist een indrukwekkende stoet volgauto’s voor uw daggasten? Een bedrijfsuitje met collega’s buiten Venlo of juist een vrijgezellenfeest met uw vrienden in hartje Venlo? Er zijn weinig ondernemingen die met de toevoeging van een luxe limo niet heel exclusief worden.
De limo’s die All-Inclusive in Venlo voor u klaar heeft staan om te huren, zijn stuk voor stuk limousines in topconditie. Keurig verzorgd met een compleet en comfortabel interieur . U heeft keuze uit verschillende modellen, ongetwijfeld sluit er één aan bij uw smaak!

Limousine huren?

Waarschijnlijk is uw eerste vraag: wat kost zo’n limousine? Om een concreet prijsvoorstel te kunnen doen, moeten we wel even weten waar in Venlo de rit precies heen gaat. Als u het offerteformulier invult, dan ontvangt u binnen één werkdag een scherpe offerte van ons op maat. Heeft u vragen over onze limousine verhuur in Venlo, of wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact op met onze servicedesk!