Hummer Limo verhuur in Venlo

All-Inclusive heeft ruim 15 jaar ervaring in de verhuur van VIP Vervoer. In de regio Venlo kunt u bij ons onder andere terecht voor het huren van een Hummer H2 Limo. Deze stoere Hummer hebben wij in verschillende uitvoeringen, waaronder de Hummer Royale MultiMedia. Met 12 meter de langste Hummer Limo van Europa! Heeft u binnenkort in Venlo een bijzondere gelegenheid op de agenda staan? Maak dit dan een onvergetelijke dag voor uw gasten door ze te vervoeren in één van onze indrukwekkende Hummer Limo's!
 

In de Hummer door Venlo!

Ons visitekaartje is -zoals het hoort in VIP Vervoer- een gastvrije service op topniveau. Dat begint al bij onze servicedesk als u uw Hummer komt huren. Onze adviseurs denken met u mee, en helpen u om uw evenement zo goed als mogelijk aan te kleden. Daarnaast wordt uw limo altijd gereden door een gecertificeerd en zeer ervaren chauffeur die u vakkundig in de watten legt. Of u nu met uw vrienden gaat stappen in hartje Venlo, of met uw zakenpartners op weg bent naar een promotieavondje, het huren van een Hummer Limo maakt van deze dag een prachtige herinnering.

Hummer huren?

Wilt u meer weten over onze Hummer Limo verhuur in de regio Venlo? Of heeft u vragen over beschikbaarheid of inzetbaarheid? Neem dan gerust contact op met onze servicedesk. Liever meteen weten wat het huren van de Hummer gaat kosten voor uw ritje door Venlo? Vraag dan hier een vrijblijvende offerte aan op maat!

Meer zien? Onze adembenemende vervoersmiddelen zetten wij graag in de spotlights. Kies in het menu voor de luxedienst die u zoekt, of neem persoonlijk contact met ons op voor meer informatie. Meteen een concreet voorstel ontvangen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.