Hummer Limo verhuur in Utrecht

All-Inclusive is al meer dan 15 jaar uw specialist op het gebied van VIP-vervoer. Met onze VIP-bussen, VIP-helikopters en diverse luxe limousines beleeft u zonder twijfel de tijd van uw leven. All-Inclusive bezit de grootste Hummer Limousine van Europa met een lengte van maarliefst 12 meter. En nu heeft u de mogelijkheid om de Hummer H2 Limo Royale, welke plaats biedt voor 14 personen, te huren in Utrecht. Onder de rook van de Dom uw feestje vieren in de Hummer H2 limousine met al uw vrienden, familie, collega's of andere genodigden? All-Inclusive regelt het voor u.

Met de hummer over de oudegracht in Utrecht

Rondje Utrecht in de Hummer

Utrecht staat bekend om de rondvaartboten die over de Oude Gracht varen. Razend populair onder toeristen maar de inwoners van Utrecht kijken er niet meer van op. Met de Hummer H2 Limo zult u ook deze mensen versteld doen staan. Fototoestellen zullen in de aanslag staan wanneer u, met uw gezelschap, de Hummer H2 limousine verlaat en de rode loper op stapt. Met het huren van de Hummer in Utrecht wordt uw uitje, volledig in goede banen geleid door All-Inclusive, een gegarandeerd succes.

Hummer Huren?

De Hummer H2 Limo huren in Utrecht is een belevenis op zich. In één van de langste Hummer limousines van Europa de Domstad verkennen? Geen probleem. Een ervaren en gecertificeerde chauffeur manoeuvreert de limo zonder problemen door Utrecht. All-Inclusive zorgt er voor dat het u en uw gezelschap aan niets ontbreekt in de limousine. Aan de hand van uw wensen regelt All-Inclusive het beste feest wat u zich kan wensen. Met koude champagne, voor de kleintjes is er kinderchampagne, drankjes, muziek, film en een goede sfeer kan uw uitje niet stuk. De Hummer H2 Limo huren in Utrecht is een totaalbelevenis. Informeer snel naar de mogelijkheden en kijk wat er mogelijk is met All-Inclusive voor uw topfeest!

Meer zien? Onze adembenemende vervoersmiddelen zetten wij graag in de spotlights. Kies in het menu voor de luxedienst die u zoekt, of neem persoonlijk contact met ons op voor meer informatie. Meteen een concreet voorstel ontvangen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.