VIP Bus Royale voor 30 personen

VIP bus 30 personenIn tegenstelling tot de VIP Bus Royale voor 29-32 personen, is de VIP Bus Royale tot 30 personen onveranderlijk in opstelling. Deze uitvoering biedt zowel 12 luxe fauteuils met tafeltjes en extra beenruimte, als een prachtige rondzit achterin met plaats voor 18 personen. Aan de grote tafel kan goed vergaderd worden, en ook is het mogelijk om tijdens de reis een (PowerPoint)presentatie te geven. Deze exclusieve VIP Bus is hierdoor uitermate geschikt voor zakelijke reizen, klanten- of relatiedagen en bedrijfsuitjes. Maar de luxe biedt ook ongekende mogelijkheden voor particuliere groepen, op weg naar een feest, een gala of zelfs als volgauto voor de daggasten tijdens uw bruiloft.

Luxe en comfort voor grote groepen!

All-Inclusive heeft een topservice hoog in het vaandel staan. Dat moet ook wel als je de meest veelzijdige bent in verhuur van VIP Vervoer. De exclusieve VIP Bus Royale biedt vele mogelijkheden: zo is er een keukenunit met onder meer een koffiebar, koelkasten en een oven. Ook is er een goedgevulde bar en een ruim toilet met garderobe. Laptop aansluitingen, verschillende LCD schermen met multimedia installatie en een computergestuurd airconditioningsysteem. Niets komt uw gezelschap tekort, en indien gewenst beschikt u tijdens de reis over een hostess die u voorziet van een hapje en een drankje. Op aanvraag wordt er ook gezorgd voor een ontbijt, lunch of diner van hoogwaardige kwaliteit.

VIP Bus huren

Wilt u meer weten over de verhuur van VIP Vervoer bij All-inclusive? Neem dan gerust contact op met onze servicedesk. Hier kunt u ook terecht voor vragen over inzetbaarheid en beschikbaarheid. Wilt u meteen een passend prijsvoorstel ontvangen? Vraag dan een scherpe en geheel vrijblijvende offerte aan!

 

Meer zien? Onze adembenemende vervoersmiddelen zetten wij graag in de spotlights. Kies in het menu voor de luxedienst die u zoekt, of neem persoonlijk contact met ons op voor meer informatie. Meteen een concreet voorstel ontvangen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.